Allergi har som regel 2 årsager, der kan behandles hver for sig.

1) Fejlprogrammering i hjernen som følge af en tidligere stresstilstand eller chokoplevelse. Allergi er en betinget refleks, hvor en tidligere traumatisk tilstand er koblet sammen med f.eks. pollen, således at pollen senere kan fremkalde symptomerne fra den oprindelige tilstand. Hvis man dengang græd og fik næsen til at løbe, så vil det samme ske igen blot refleksen aktiveres af lidt pollen. Fordi allergi er psykisk, kan den behandles med psykologiske metoder. Kinesiologi kombineret med psykologiske metoder er Ole Larsens og Torben Andersens metode til behandling af allergier.

2) Svækket indre og ydre hud som følge af ubalance i mikrofloraen.   En ubalance kan ses på tungen som en hvidlig belægning, som om man lige har drukket fløde. Kostomlægning kan normalisere balacen mellem gode og dårlige mikroorganismer. Herefter  kan allergien fjernes med den psykiske behandling. Hvis indre hud er i balance  består allergibehandlingen kun af den psykiske behandling.

Allergibehandling med Alfa-kinesiologi sker uden brug af medicin. Behandlingen er smertefri og uden bivirkninger.

Når du er behandlet, er du helbredt og kan derfor tåle at få en pose med frisk pollen trukket ned over hovedet, uden at der sker noget. Denne konfrontration er bevis på, at behandlingen er virkningsfuld.

Efter stresskonsulent-uddannelsen kan du efteruddanne dig til allergibehandler.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk