Uddannelse til stresscoach og stressbehandler. Stress opstår, når egne og andres krav overstiger dine ressourcer. Du lærer at forstå, hvad der stresser, og hvordan behandling kan ske. Det er hjælp til dig selv og dine klienter, hvis du vil være stressbehandler. Det lærer du på uddannelsen til stresskonsulent. Se tilbud om uddannelse HER  Certificerede ALFAkinesiologer, som ses under behandlere, har en længerevarende uddannelse

Stress giver symptomer i krop og hjerne - ALFAkinesiologen behandler dem.

Vi registrerer dine symptomer med "Stress- og helsetesten", der er et spørgeskema, som kortlægger dine problemer. Behandleren vurderer testen og lægger en behandlingsstrategi.

Vi tester kinesiologisk og finder årsagerne til dine problemer. Ofte er der flere årsager, som kan være en kombination af for meget arbejde, for lidt søvn, problemer på job og privat, dårlig fordøjelse eller lav selvtillid. Økonomisk usikkerhed, konflikter med andre mennesker eller gamle chokoplevelser kan være det, der får bægeret til at løbe over.

Stress opstår, når belastningerne er større end ressourcerne. ALFAkinesiologen kan ikke lave din verden om, men kan give dig et andet syn på den og tilføre dig en række ressourcer, som giver dig en større bæreevne og gennemslagskraft.

Din personlige styrke er som en kæde, hvor det svageste led bestemmer styrken. ALFAkinesiologen som også er stresskonsulent gør dig stærk, hvor du er svag.

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk