Ny metode kan fjerne en fobi på et kvarter, hvilket vises på kurser. En privat behandling tager lidt længere tid, fordi vi først forklarer, hvad der sker i hjernen samt instruerer i nogle specielle tankeprocesser.

En fobi er en beskyttelsesmekanisme, som sikrer, at du holder afstand til farer, som hjernen tidligere har oplevet som farlige. Fobien har sit udspring i en tidligere traumatisk oplevelse eller et chock, der har virket livstruende.

Med en kinesiologisk aldersregression kan teste vi os til oprindelsestidspunktet og derefter behandle den oprindelige oplevelse, så den ikke er farlig set med nutidens øjne.

En oplevelse er faktisk som et Word-dokument på computeren. Et sådant dokument indeholder et "filmklip" af den traumatiske oplevelse samt en "tekst", der er personens konklusion, som kan være: "dette er meget ubehageligt eller livsfarligt". En person, der således engang har været lukket inde i et lille rum med frygt for aldrig at komme ud, vil efterfølgende lide af klaustrofobi. 

Behandlingen går ud på at ændre det farlige filmklip og lave en tekst, der giver beskyttelse. Under behandlingen foretages en speciel vissualisering samtidig med at hjernens akupunkturpunkter aktiveres. Personen formulerer samtidig en ny konklusion på den oprindelige hændelse. Det sker med visualisering og samtidig berøring af hjernens pandepunkter.

Behandling kan også ske med klapmetoden, der får hjernen til at svømme i endorfiner=lykkehormoner, således at en tanke på det, man er bange for - ikke udløser frygt. Med en speciel tankerække i en endorfinfyldt hjerne, kan en fobi ophæves på et kvarter. Dette er virkelig en verdenssensation, som vil komme til at præge den fremtidige behandling af fobier.

Hvis du vil have fobibehandling og lære stresshåndtering kan stresskonsulent- uddannelsen anbefales, da alle fobier behandles i forbindelse med uddannelsen. Se mere

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk